Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Afghanistans flagga

Vi erbjuder professionella översättningar av högsta kvalitet inom alla affärsområden. Ring oss på 08-58 09 78 77 så hjälper vi er vidare!

Affärskommunikation i Afghanistan

Översättningsbyrån Snabböversättare hanterar och bearbetar alla typer av dokument inom olika affärsområden. Vi anlitar översättare med olika språkvarianter som modersmål och expertis inom olika inriktningar.

Hos oss får ni kvalitetssäkrade textöversättningar av högsta standard till överkomliga kostnader och med korta ledtider.

Affärsmöten – vett och etikett

Affärsmöten börjar sällan i tid men trots det bör ni alltid komma till utsatt tid. Stressa inte fram beslut, utan ha tålamod. Sociala regler och klädregler måste respektera.

Detta är exempel på saker som kan vara bra att ha i åtanke vid ett eventuellt affärsmöte i Afghanistan. Vi kan bistå med korrekta översättningar av affärsavtal och andra dokument.

Offert

Genom att mejla era inskannade dokument kan ni begära en offert. Skicka in era affärstexter och ta reda på kostnaden för en professionell affärsöversättning.

Kontakta oss

Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 om ni har några frågor eller vill veta mer. Ni kan även kontakta en projektledare direkt via visitkortet längst ner på den här sidan. Vi hjälper er vidare!

2016-04-25T09:08:38.8778556Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.