Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Skyskrapa.

Vi erbjuder affärsöversättningar till och från thailändska.

Affärskultur i Thailand

Vid en initial affärskontakt vänder man sig till de äldre beslutsfattare i företaget. Detta av respekt för seniorerna.

De talar i sin tur om vilken ni ska vända er till. Det är viktigt att kontakten sker i rätt hierarkisk ordning.

Respekt

Man hälsar på varandra genom att skaka hand. Tilltala er affärspartner med Khun (herr, fru, fröken) direkt följt av förnamnet.

Titlar är viktiga så uppmärksamma adliga och akademiska sådana. Höga befattningshavare tituleras i vissa fall Excellency.

Förhandlingar

Förhandlingarna i en affärskommunikation sker ofta på engelska. Men eftersom kunskaperna i engelska varierar kraftigt är det en fördel om man kan kommunicera på thai.

Snabböversättare hjälper er gärna i er kommunikation till och från thailändska. Våra översättare finns inom alla affärsområden. Underlätta er korrespondens genom att anlita oss! Hög kvalitet och snabb leverans av översättningar till och från thailändska.

Offerterbjudande

Skicka det material ni vill ha översatt. Vi utvärderar textfilerna och återkommer med en prisoffert som få av våra konkurrenter kan överträffa.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt? På sidan Kontakt hittar ni alla kontaktuppgifter. Välkomna att höra av er redan idag!

2016-05-26T14:33:35.2581904Z
Frederique Blom
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Frederique via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.