Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Solnedgång på Sri Lanka.

Vi erbjuder prisvärda affärsöversättningar mellan olika språk på Sri Lanka.

Affärskultur på Sri Lanka

Liksom Singapore är Sri Lanka ett växande turistmål. Översättningsbyrån Snabböversättare utför prisvärda översättningar till och från tamil, singalesiska och andra språkvarianter.

Kontakta oss så diskuterar vi fram den lösning som passar er textöversättning bäst. Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer!

Singalesiska översättare

Vi väljer våra översättare med stor omsorg. Målspråket för den aktuella översättningen ska vara den anlitades modersmål. Denne ska även ha en relevant bakgrund i förhållande till textinnehållet.

Med kostnadseffektiviserade arbetsrutiner kan vi hålla nere priserna, leverera snabbt men ändå ha en bibehållen hög standard. Vår erfarenhet från affärsöversättningar till och från olika asiatiska språk är mycket stor.

Offerterbjudande

Skicka era inskannade textfiler bifogade i ett e-postmeddelande. Vi ser över materialet och återkommer med ett förmånligt erbjudande få andra översättningsbyråer kan matcha.

Ring 08-58 09 78 77 eller kontakta en projektledare direkt genom visitkortet här nedanför så svarar vi på de frågor ni har och hjälper er vidare.

2016-05-27T06:09:18.0855229Z
Frederique Blom
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Frederique via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.