Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Bratislava, Slovakien.

Vi utför affärsöversättningar till och från slovakiska.

Att göra affärer i Slovakien

Den ekonomiska tillväxten i Slovakien består till största delen av import och export av exempelvis: motorfordon, elektronik, metaller, kemikalier och mineraler.

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med frilansande översättare med olika expertområden. Det gör att vi kan täcka en stor del av det behov som finns av affärsöversättningar till och från slovakiska.

Affärskultur i Slovakien

Vett och etikett i affärssammanhang varierar beroende på land och den kultur som råder just där. Vid affärsrelationer i Slovakien är det bra att tänka på nedanstående punkter.

Med lokaliserade översättare kan översättningsbyrån Snabböversättare garantera kvalitetssäkrade och konkurrenskraftiga affärsöversättningar utöver det vanliga.

Offerterbjudande

Är ni i behov av en affärsöversättning? Vi har många års erfarenhet av slovakiska affärsöversättningar och hjälper er gärna. Skicka era textfiler till oss så återkommer vi med en skräddarsydd och prisvärd offert som ni får ta ställning till.

Kontakt

Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 för mer information eller kontakta en projektledare direkt via visitkortet här nedanför.

2016-05-26T07:51:47.9468883Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.