Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Singapores flagga. Vi hjälper er med er affärskommunikation i Singapore

Vi erbjuder kvalificerade affärsöversättningar till och från olika språk i Singapore. Mejla ert material till oss så återkommer vi med ett prisvärt offerterbjudande.

Affärskommunikation i Singapore

Singapore är en högt utvecklad marknadsekonomi som ofta anses vara ett i-land.

Inom tillverkningsindustrin finns goda affärsmöjligheter. Elektronik, kemiska produkter, maskiner och biomedicin är några exempel på branscher där Snabböversättare kan erbjuda prisvärda affärsöversättningar.

Turism

Landet är ett populärt resmål och turism är en av landets största näringar. Populära turistmål är: Orchard Road-distriktet, (shoppingcentrum), Singapore Zoo och turistön Sentosa.

Vi hjälper er gärna med översättningar av turistinformation till och från olika språk i Singapore. Våra översättare har alltid målspråket som modersmål och insikt i de olika språkvarianter som är aktuella i de olika regionerna.

Affärsöversättningar till och från olika språk

Singapore har en kulturell mångfald. Kinesiska, malajiska, indiska, eurasiska och arabiska folkgrupper har format nationen till det land det är idag.

Vi har kompetenta och välutbildade översättare som kan hantera alla typer av de olika språken. Oavsett om ni behöver översätta till standardkinesiska, malajiska eller tamil så kan vi hjälpa er.

Hög kvalitet, konkurrenskraftiga priser och kort leveranstid är något vi är kända för. Kontakta oss på 08-58 09 78 77 så berättar vi mer!

2016-04-25T12:55:41.0218481Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 43 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.