Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Kyrktorn av ortodox typ i Rumänien.

Vi erbjuder professionella affärsöversättningar till och från rumänska.

Rumänsk affärskultur

Rumäner sköter sina affärer effektivt och vill att beslutsprocessen ska gå snabbt. Svenskar uppfattas som professionella och pålitliga.

Affärsmöjligheterna är många här och översättningsbyrån Snabböversättare hanterar och bearbetar era affärstexter till och från rumänska.

Affärsmarknad i Rumänien

Landet har stora möjligheter inom flera olika marknadsområden. Hälsovårdssektorn, textil-, möbel-, mjukvaru- och maskinindustrin är några exempel.

Översättningsbyrån Snabböversättare har tillgång till kvalificerade översättare inom alla områden.

Så här beställer ni en offert

För att vi ska kunna tala om kostnaden för er översättning behöver vi se textfilerna. Vi beräknar grundkostnaden baserat på ett ordpris. Skicka texterna till oss så tittar vi på materialet och återkommer med ett erbjudande så fort som möjligt.

Har ni en mindre text kan ni även fylla vårt formulär. Oavsett alternativ, ange gärna eventuella önskemål i meddelandet så att vi kan återkoppla med ett så korrekt pris som möjligt.

Ring oss och fråga

Undrar ni över någonting kan ni ringa 08-58 09 78 77. Hör av er så diskuterar vi fram den bästa lösningen för er typ av översättning. Vi skräddarsyr hela projektet utifrån de behov och önskemål ni har.

2016-06-14T06:26:31.8525371Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.