Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Väggklocka.

Vi utför affärsöversättningar till och från olika nordamerikanska språk.

Att göra affärer i Nordamerika

Att veta vad man kan prata om och vilka samtalsämnen som är mer känsliga kan vara avgörande i en affärskommunikation.

Klicka er runt på länkarna längre ner på sidan för att läsa mer om varje lands affärskultur.

Översättningsbyrån Snabböversättare är väl insatt i de olika språkkulturerna i Nordamerika så spara tid och pengar genom att anlita oss.

Vad räknas som Nordamerika?

Nordamerika är en världsdel som omfattar den norra delen av dubbelkontinenten Amerika. Den angränsas i norr av Norra ishavet, i öst av Atlanten, i sydöst av Karibiska havet och i syd och i väster av Stilla havet.

Landavgränsningen i söder växlar, vilket gör att Mexiko och Centralamerika inkluderas i varierande utsträckning. Nordamerika är världens till ytan tredje största världsdel, efter Asien och Afrika.

Nordamerikanska översättare

Snabböversättare samarbetar med översättare runt om i Nordamerika. Vi garanterar affärsöversättningar som utförts av välutbildade och specialiserade översättare. Med bred kompetens inom alla områden över hela Nordamerika lovar vi högsta tänkbara kvalitet, korta ledtider och rimliga priser.

Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er. Vi utökar just nu verksamheten i USA och ser en starkt ökande efterfrågan på våra tjänster i olika länder.

Offert

Skicka de textfiler ni vill ha översatta så återkommer vi med ett offerterbjudande som ni får ta ställning till. Godtar ni offerten sätter vi igång med textbearbetningen direkt.

Kontakt

Ring gärna och prata med oss på 08-58 09 78 77 om ni undrar över någonting eller vill ha mer information. Ni kan även kontakta en projektledare direkt via visitkortet här nedanför.

2016-05-27T06:45:15.3999704Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.