Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Kuala Lumpur.

Vi erbjuder kvalificerade affärsöversättningar till och från malajiska.

Att göra affärer i Malaysia

I Malaysia handlar allt om relationsbaserade affärer. Man vill lära känna sin affärskontakt . I Sverige kan du göra affärer på telefon, men här är det viktigt att bygga upp en relation.

Snabböversättare erbjuder kvalitativa och prisvärda affärsöversättningar till och från malaysiska. Vi hjälper er i er affärskorrespondens till och från malajsiska.

Affärsmöten

Måltiderna är ofta en del av förhandlingarna så tacka aldrig nej till en middag eller lunch. Punktlighet är viktigt och affärsmöten börjar på utsatt tid. Viss tolerans finns för förseningar på grund av trafikproblem men försök alltid kontakta er affärspartner för att tala om anledningen.

Innan affärer diskuteras, lär man känna varandra men även om det är viktigt med den personliga relationen duar man inte varandra. Tänk på att använda akademiska titlar om det förekommer. Annars titulerar man med Mr. och Mrs.

Affärsmarknad

Affärsmöjligheterna är många i Malaysia och här satsas mångmiljonbelopp på vägsäkerhet. Kuala Lumpur är ett shoppingmecka, dit hela Asien åker för att handla.

Vi har malajsiska översättare i olika affärsområden. Vi garanterar kvalitetsöversättningar till rimliga priser och med snabba leveranser.

Prisoffert för er affärsöversättning till malajiska

Skicka era affärstexter till oss så återkommer vi med en förmånlig prisoffert. Få av våra konkurrenter kan matcha våra priser i förhållande till den höga kvalitet och korta leveranstid vi erbjuder. Nämn gärna önskad leveranstid och övriga önskemål så att vi kan ge er en korrekt prisuppgift.

Ring oss

Våra projektledare finns tillgängliga på 08-58 09 78 77 så välkomna med ert samtal så skräddarsyr vi ert projekt efter era behov och önskemål.

2016-05-26T06:45:06.6328572Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.