Bokument på konferensbord

Mejla oss så berättar vi mer om kostnaden för en affärsöversättning till eller från makedonska.

Affärskultur i Makedonien

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder affärsöversättningar till och från makedonska. Vi hjälper små som stora företag i deras affärskommunikation till och från makedonska.

Affärsmöjligheter i Makedonien

Den fortsatt positiva utvecklingen i Makedonien stimuleras av pågående investeringar, EU-integration, privatiseringar, ökande lokal efterfrågan samt att regionen är del av ett större frihandelsområde.

Stora satsningar på infrastruktur, miljö, IT, telekom, verkstadsindustri och många andra fackområden, skapar affärsmöjligheter för svenska företag inom flera sektorer.

Makedonska affärsöversättningar

Den positiva utvecklingen har även medfört ett stigande intresse från svenskt näringsliv när det gäller export, import och investeringar, men potentialen är långt ifrån fullt utnyttjad.

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med makedonska modersmålsöversättare inom alla områden och kan erbjuda kvalitetssäkrade affärsöversättningar utöver det vanliga.

Kontakta oss

Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om vilka översättningstjänster vi kan erbjuda och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

2016-05-26T07:13:42.5020496Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.