Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Datorskärmar och tangentbord på rad.

Vi utför affärsöversättningar till och från litauiska.

Att göra affärer i Litauen

Översättningsbyrån Snabböversättare har expertisen som krävs för affärsöversättningar till och från litauiska inom alla marknadsområden.

Litauiska affärsöversättningar

Förutsättningarna för affärsmöjligheter i Baltikum är mycket goda och exporten till de nordiska länderna är stor.

Här finns ett ökat behov av översättningstjänster till och från litauiska. Vi har ett stort nätverk av översättare runt om i världen och de vi anlitar har alltid målspråket som modersmål.

Lokalisering

Er litauiska affärsöversättning anpassas till geografiskt område och målgrupp. Allt för att få en sådan autentisk översättning i förhållande till källspråket och originaltexten som möjligt.

Detta kallas i översättningssammanhang för lokalisering och är en naturlig del i vårt sätt att arbeta. Vi skräddarsyr hela projektet utifrån era behov och önskemål.

Offerterbjudande

Begär en offert och ta reda på kostnaden för er översättning genom att följa instruktionerna i formuläret. Har ni mycket text som ska översättas, mejlar ni materialet istället.

Vi granskar materialet, pratar med översättaren och återkommer med ett erbjudande som ni får ta ställning till. Vi pressar priserna men tummar inte på kvaliteten!

Personlig projektledare

Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 och prata med oss om ni har några frågor eller få en personlig kontakt direkt genom att mejla till projektledaren ni ser på visitkortet här nedanför.

Vi anpassar översättningen efter era behov, önskemål och förutsättningar och levererar kvalitetssäkrade och konkurrenskraftiga affärsöversättningar till och från litauiska.

2016-05-26T09:26:08.5268897Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.