Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Flaggor på bord.

Vi erbjuder affärsöversättningar till och från lettiska.

Att göra affärer i Lettland

Översättarbyrån Snabböversättare har lång erfarenhet av affärsöversättningar i Baltikum. Vi får ofta uppdrag inom olika områden och har den kompetens som krävs för terminologiskt korrekta översättningar.

Vi har många återkommande kunder från de baltiska staterna och ett stort antal svenska företagare som vill investera i olika områden på den lettiska affärsmarknaden.

Lettiska affärsmöjligheter

De baltiska länderna Estland, Lettland och Litauen blir alltmer ekonomiskt integrerade i Östersjöregionen, främst inom handeln med stor exportförsäljning till Sverige och Finland.

Affärsmöjligheterna är goda och vi kan hjälpa er i korrespondensen till och från era baltiska affärspartners. Våra översättare har alltid erfarenhet inom det område er översättning gäller.

Erbjudande

För att vi ska kunna beräkna priset på er översättning måste vi se de texter ni vill ha översatta. Skicka textfilerna via e-post till oss.

Vi gör en utvärdering av texterna och återkommer sedan med ett förmånligt erbjudande som ni får ta ställning till.

Kontakta oss

Ring 08-58 09 78 77, mejla eller kontakta en projektledare direkt genom att klicka på den e-postlänk ni ser på visitkortet här nedanför.

Vi hjälper er vidare och ger er den information ni behöver. Tillsammans med er tar vi fram den projektlösning som passar er bäst och skräddarsyr er översättning utifrån de behov och önskemål ni har.

2016-05-26T07:03:13.0481836Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per telefon och e-post.
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 45 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.