Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Spruta i armen.

Professionella kurdiska översättningar inom sjukvård och andra områden. Vi översätter till och från kurdiska, sorani och kurmandji. Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer!

Affärskultur i Kurdistan

I Kurdistan har man etablerat en fri marknad där det är lätt för småföretagare att etablera sig. Regeringen strävar efter att skapa en mer öppen marknad.

Det gör man genom att reformera de statliga organen men majoriteten av företagen i Irak är fortfarande statligt ägda.

Affärsöversättningar till kurdiska

Det finns goda förutsättningar för framtida affärer i Kurdistan. Vi har kunskapen om de kurdiska dialekterna och kan erbjuda spetskompetens genom våra välutbildade översättare.

Aktuella affärsområden på den kurdiska marknaden är: sjukvård, oljeindustri, telekommunikation, infrastruktur: väg, vatten, elkraft och bostäder är prioriterade områden

Kurdisk affärskommunikation

Vi har det som krävs för en korrekt kommunikation med er kurdiska affärspartner. Vi kan hjälpa er med flera olika typer av översättningar till kurdiska. Brev- och e-postkorrespondens, affärsavtal, juridiska dokument och tekniska manualer är bara några exempel på vad vi kan hjälpa till att översätta.

Med effektiviserade arbetsrutiner kan vi fokusera helt på kunden. Översättningsbyrån Snabböversättare har rätt översättare för olika dialekter och affärsområden.

Offert

Genom vårt formulär kan ni bifoga den text ni vill ha översatt och begära en offert! Gäller förfrågan flera sidor text mejlar ni de till oss istället.

En analys görs av underlaget och vi återkommer sen med ett erbjudande som ni då får tacka ja eller nej till. Väljer ni att godta erbjudandet börjar vi med översättningen direkt.

Vi svarar på era frågor

Vi förklarar gärna mer hur det fungerar med alla rutiner runt omkring en översättning. Ring till oss idag så presenterar vi den lösning som vi tror passar er bäst.

Under kontaktfliken finns våra uppgifter samlade. Vi ser fram emot ert samtal eller mejl.

2016-05-26T06:28:06.7734785Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.