Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Vindkraftspark.

Miljö och energi är en stor del av näringslivet i Galicien.

Att göra affärer i Galicien

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder översättningar till och från galiciska inom olika affärsområden. Miljöenergi och fiskeindustrin är bara två exempel på områden vi har kompetens inom.

Spanien består av flera olika språkvarianter, alla med sina egenheter och skillnader i förhållande till varandra.

Dessa skillnader är avgörande i en översättning och här kan vi hjälpa till med våra frilansande översättare i olika spanska regioner. Alla har varierande bakgrund och utbildning och vi väljer alltid den som är bäst lämpad för er text.

Affärsöversättningar till och från galiciska

Affärsmöjligheterna är många på den galiciska marknaden. De huvudsakliga inriktningarna idag är: textil- och modeindustri (många världskända företag har sina huvudkontor här), bioteknik, jordbruk, miljö och energi, skogs-, fiske- och bilindustri, logistik och transport samt turism.

Välkomna att ringa eller mejla oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er i er affärskommunikation till eller från galiciska.

Förmånligt erbjudande

För att vi ska kunna tala om vad er översättning kostar behöver vi analysera era texter. Skanna in, bifoga och skicka underlaget via e-post.

Vi granskar textfilerna och återkommer sedan med ett erbjudande som ni får ta ställning till. Accepterar ni prisofferten påbörjar vi arbetet på en gång. Med den senaste tekniken och bra programvaror kan vi garantera kvalitetsöversättningar med snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser.

Ring eller mejla oss

Vi svarar gärna på era frågor och berättar mer om vad vi kan erbjuda. Ring 08-58 09 78 77 eller mejla direkt till en projektledare via visitkortet här nedanför så hjälper vi er vidare!

2016-05-31T15:14:40.1055666Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.