Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Affärsmöjligheter i Filippinerna

Affärsöversättningar till och från tagalog och filipino

Vi erbjuder kvalificerade affärsöversättningar till och från tagalog och filipino. Skicka era texter till oss så återkommer vi med ett prisvärt offerterbjudande så fort som möjligt.

Filippinerna är idag Sydostasiens fjärde största ekonomi. Den höga tillväxten beror på en stark inhemsk konsumtion och en kraftig ökning inom tillverknings- och byggindustrin.

Översättningsbyrån Snabböversättare har tillgång till ett nätverk av tusentals översättare inom olika affärsområden. Vi väljer noga översättare utifrån modersmål, bakgrund och kompetens.

Hos oss får ni behovsanpassade och lokaliserade kvalitetsöversättningar till och från tagalog samt andra filippinska språkvarianter.

Callcenters och outsourcing

Många callcenters och business process outsourcing (BPO)-företag väljer att lokalisera sig i Filippinerna och har skapat tusentals nya arbetstillfällen. Här finns stora affärsmöjligheter.

Översättningsbyrån Snabböversättare har många års erfarenhet av affärsöversättningar mellan olika asiatiska språk. Vi hjälper er gärna i er kommunikation till och från tagalog eller andra filippinska språkvarianter.

Prisoffert

Skicka de textfiler ni vill ha översatta så granskar någon av våra projektledare dokumenten och återkommer med ett offerterbjudande snarast möjligt.

Kontakta oss

Vi svarar gärna på de frågor ni har och berättar mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt i er affärskommunikation till och från tagalog.

Välkomna att höra av er på 08-58 09 78 77 så tar vi tillsammans fram den projektlösning som passar er bäst.

2016-04-25T09:09:04.3058556Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.