Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Vi överSarajevo

Skicka gärna era texter och begär en offert för en affärsöversättning till eller från bosniska. Vi garanterar hög kvalitet till låga priser och snabba leveranser!

Att göra affärer i Bosnien

Bosnien är ett land med en ljus framtid inom olika affärsområden. Vi har kompetensen ni söker i våra välutbildade och specialiserade översättare.

Översättarbyrån Snabböversättare har god renommé i branschen och är kända för hög kvalitet, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser.

Bosnisk affärsmarknad

Den bosniska affärsmarknaden har goda framtidsutsikter. Vi kan hjälpa er i kommunikationen med era bosniska affärspartners. Idag finns stora affärsmöjligheter inom: jordbruk, skogs-, järn-, stål- och aluminiumindustrin.

När vi översätter inom dessa områden är det viktigt att den som hanterar texten har erfarenheten som krävs för en korrekt fackterminologi. Även erfarenhet inom det aktuella området är viktigt. Vi väljer våra översättare med stor omsorg och anlitar bara de som uppfyller dessa kriterier.

Bosniska affärsöversättningar

Snabböversättare sköter gärna era affärsöversättningar i er bosniska affärskorrespondens. Vi samarbetar med frilansande översättare med gedigen utbildning och spetskompetens inom flera ämnesområden.

Skräddarsydd offert

Begär en offert genom att mejla textfilerna till oss. Vi granskar materialet och återkommer med ett offerterbjudande få andra översättningsfirmor kan matcha.

Ni kan även kontakta en projektledare direkt genom visitkortet längst ner på sidan. Vi jobbar alltid i team så det finns alltid någon som är insatt i ert ärende och kan hjälpa er vid behov.

Fråga oss

Ni har säkert många frågor så fundera inte! Ring 08-58 09 78 77 oss eller mejla era frågor till oss så hjälper vi er vidare!

2016-05-25T07:33:57.1520445Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.