Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Väggklocka.

Vi erbjuder snabba översättningar till och från olika språk i Asien.

Att göra affärer i Asien

På länkarna längre ner hittar ni kortfattad information om affärskommunikation i olika delar av Asien.

Här får ni en snabb inblick i de kulturella skillnaderna som råder i de olika asiatiska regionerna.

Asiatiska kulturer

Kulturerna är många och väldigt olika varandra i Asien. Våra asiatiska översättare har insikt i de olika språkkulturerna men också bred kunskap inom olika affärsområden.

Översättningsbyrån Snabböversättare har kunskapen som krävs för att förbättra er affärskommunikation i Asien.

Spar tid och pengar genom att anlita oss. Ni kan fokusera helt på era affärer och ni kan känna er trygga i en översättning som får korrekt terminologi, lokalisering och layoutanpassning.

Asiatiska översättningar

Vi har kunskapen om de dialekter och språkvarianter som finns i länder som Afghanistan, Armenien, Brunei, Cypern, Förenade Arabemiraten, Georgien, Indien, Israel, Japan, Kazakstan, Kina, Malaysia, Nordkorea, Qatar, Saudiarabien, Singapore, Thailand och Turkiet.

Snabböversättare erbjuder asiatiska översättningar av högsta kvalitet. Våra översättare finns i alla tidszoner och jobbar även kvällar och helger. Detta gör att vi kan även kan garantera korta leveranstider.

Offerterbjudande

Det behöver inte vara dyrt med bra kvalitet. Med effektiviserade arbetsrutiner kan vi hålla en rimlig prisnivå. Ta reda på kostnaden för er översättning genom att fylla i formuläret eller skicka oss ett mail. Någon av våra projektledare ser över materialet och återkommer med ett erbjudande snarast möjligt.

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss på 08-58 09 78 77 så svarar vi på de eventuella frågor ni har och berättar mer om vilka tjänster vi kan erbjuda er.

2016-05-25T07:15:03.9327339Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.