Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Graf på dator.

Vi hjälper er översätta era affärstexter och lyckas i er affärskommunikation i Albanien.s

Att göra affärer i Albanien

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder kvalitetssäkrade affärsöversättningar till och från albanska.

Vi har den språk- och sakkunskap som krävs för korrekta översättningar inom olika affärsområden.

Albanska affärsområden

Den albanska ekonomin har vuxit starkt sedan 1998. Detta tack vare den expanderande produktionsindustrin och den växande turismnäringen. Jordbruksindustrin har också en stark position på affärsmarknaden idag.

Import och export

Maskiner, industrikomponenter, livsmedel, textilier och kemikalier är det som importeras mest. De länder som handel bedrivs med är i främst Italien, Grekland, Bulgarien och Turkiet.

Albanska affärsöversättningar

Snabböversättare erbjuder affärsöversättningar till och från albanska. Vi samarbetar med översättare inom affärsområden som: maskinindustri, logistik, kemi, teknik och juridik.

Er text får rätt fackterminologi från början och vi garanterar en översättning som ni kan känna er nöjda med. Texten översätts alltid av någon som har målspråket (här albanska) som modersmål och expertis inom ert specifika område.

Offerterbjudande

För att vi ska kunna ge er ett pris behöver vi se de textfiler som ni vill ha översatta. Skicka dessa till oss så går vi igenom materialet, pratar med översättaren och återkommer snarast möjligt med ett prisvärt offerterbjudande.

Kontakta oss

Våra projektledare nås på 08-58 09 78 77 eller via e-post. Ni kan också kontakta en projektledare direkt genom visitkortet här nedanför. Varmt välkomna att kontakta oss redan idag!

2016-05-25T07:13:08.9192337Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.