Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Akademiska översättningar till och från spanska

En trave böcker.

Vi översätter era rapporter, avhandlingar och andra akademiska texter till och från spanska.

Det spanska språket är liksom engelskan uppdelad i olika språkvarianter och kan skilja sig mycket i olika terminologiska uttryck beroende på i vilken region språket används.

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder helhetslösningar och vi utför översättningar till och från alla spanska språkvarianter av alla akademiska texter.

Spanska akademiska översättare

Snabböversättare väljer noga ut den/de översättare som ska hantera era texter. Översättaren ska ha målspråket som modersmål, relevant bakgrund i förhållande till textinnehållets ämnesområde.

Vi garanterar akademiska översättningar av högsta kvalitet till rimliga priser och alltid leverans inom avtalad tidsram. Genom kostnadseffektiva arbetsrutiner kan vi pressa priserna och leverera snabbt.

Kontakta oss

Genom att skicka de texter ni vill ha översatta till oss, kan vi ge er ett prisvärt offerterbjudande på er översättning. Kontakta oss på 08-58 09 78 77 om ni vill ha mer information innan ni skickar era texter till oss.

Vi hjälper er vidare och skräddarsyr hela projektet utifrån de behov ni har. Längre ner här på sidan hittar ni länkar till exempel på språkkombinationer som vi ofta utför översättningar emellan.

2016-05-25T06:41:41.6131246Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.