Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Akademiska översättningar till och från norska

Journalanteckningar.

Med stora framsteg inom norsk medicinsk forskning finns också behov av att översätta akademiska texter till och från norska.

Med ett nobelpris i medicin 2014 är den norska forskningen på stark frammarsch. Men det är inte bara inom medicinska områden forskningen finns.

Internationella samarbeten pågår inom många olika vetenskapliga genrer. Snabböversättare erbjuder akademiska översättningar till och från bokmål och nynorska inom i princip alla vetenskapliga områden.

Översätta en vetenskaplig rapport till eller från norska

Akademiska texter är i de flesta fall olika rapporter och avhandlingar inom olika vetenskapsområden. Här krävs specifika kunskaper om hur en akademisk text ska översättas på ett autentiskt sätt.

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med välutbildade, kvalificerade och certifierade översättare över hela världen och inom alla områden.

Vi anpassar era texter utifrån de behov ni har och garanterar kundfokuserade helhetslösningar som ger er kvalitetsöversättningar med det lilla extra.

Tillgång och efterfrågan

Olika faktorer styr kostnaden för er översättning. Det vi kan lova är att vi inte tummar på kvaliteten trots våra låga priser! Skicka era texter via e-post så återkommer vi med ett förmånligt offerterbjudande snarast möjligt och sätter igång med er översättning direkt om ni väljer att bekräfta offerten och göra en beställning.

Kontakt

Våra erfarna projektledare svarar gärna på de eventuella frågor ni har så ring 08-58 09 78 77 så får ni prata med någon i vårt projektledarteam. Vi berättar mer om vilka tjänster som passar er akademiska översättning bäst och anpassar projektet utifrån det.

2016-05-24T14:34:43.2251879Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.