Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Akademiska översättningar till och från finska

Tangentbord till laptop.

Vi översätter era rapporter och andra akademiska texter till och från finska.

Akademiska och vetenskapliga texter är till skillnad från allmänna texter mer preciserade och exakta. Autentiska översättningar är därför om möjligt ännu viktigare när det gäller akademiska texter.

Översättningsbyrån Snabböversättare bearbetar och hanterar ofta texter till och från finska inom olika akademiska områden.

Vi är idag den snabbast växande översättningsbyrån i Europa med kunder från privatpersoner till börsnoterade företag och större organisationer.

Akademiska dokument

Vetenskapliga rapporter, avhandlingar och uppsatser inom teknik, kemi, natur- och samhällsvetenskap är exempel på akademiska texter som ofta behöver översättas mellan olika språk.

Det som är viktigt här är att översättaren har rätt kunskaper, inte bara i käll- och målspråk, utan även om korrekt terminologi för det aktuella området som översättningen gäller.

Finska akademiska översättare

Snabböversättare är noga med vem som översätter vad och vi anlitar enbart personer som kan styrka sina språkkunskaper, tidigare erfarenheter och sin utbildning.

Tack vare ett internationellt nätverk av frilansande översättare kan vi erbjuda akademiska översättningar till och från finska av bästa kvalitet. Översättarna jobbar ofta kvällar och helger vilket gör att vi även kan leverera snabbt.

Kvalitetsöversättningar till rimliga kostnader

Kompetens, tillgänglighet, kostnadseffektiva helhetslösningar och en hållbar affärsidé är några av orsakerna till vår framgång inom översättningsbranschen. Skicka de texter som ni vill ha översatta till oss så analyserar vi materialet och återkommer med ett erbjudande som få andra konkurrenter kan matcha.

Ring oss

Våra projektledare når ni på 08-58 09 78 77 om ni vill ha mer information, ställa frågor eller diskutera era översättningsbehov.

Ni får ett skräddarsytt, behovsanpassat och förmånligt erbjudande som ni sedan tar ställning till i lugn och ro. Accepterar ni erbjudandet så kontaktar vi översättaren och sätter igång med projektet direkt efter ni gjort er beställning.

2016-05-24T14:34:53.5060492Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.