Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Akademiska översättningar till och från engelska

Vi utför akademiska översättningar till och från engelska inom olika områden

Vi översätter era rapporter, avhandlingar och andra akademiska texter till och från engelska. Ring 08-58 09 78 77 så skräddarsyr vi er översättning utifrån era behov och önskemål.

En översättning av en akademisk text till engelska, oavsett ämnesområde, kräver en översättare med kunskap om rätt terminologiska uttryck inom det aktuella fackområdet.

Men det ställer också krav på oss som översättningsbyrå att vi anlitar en översättare som har rätt engelsk språkvariant som sitt modersmål.

Amerikanska och brittiska akademiska översättningar

Eftersom de engelska språkvarianterna skiljer sig stort sinsemellan, är det mycket viktigt att den som översätter er akademiska text också har rätt språkliga bakgrund,

Översättningsbyrån Snabböversättare har förmånen att samarbeta med frilansande akademiska översättare i USA, Storbritannien, Kanada, Australien och andra engelsktalande regioner.

Lokalisering

Tack vare lokalisering får ni en behovsanpassad och skräddarsydd översättning som passar er målgrupp och geografiska område. Mått-, längd- och viktenheter skrivs om så att de passar er engelska målgrupp om den akademiska översättningen har ett engelskt målspråk.

Det förekommer ofta att vi översätter från brittisk engelska till amerikansk engelska och vice versa. Flera av våra projekt innefattar flera engelska målspråk och i de fallen anlitar vi engelska översättare i de olika regionerna.

Rimliga priser och korta ledtider

Översättningsbyrån Snabböversättare expanderar i flera nya länder och är idag den snabbast växande översättningsbyrån på den europeiska marknaden.

Begär en offert genom att skicka era akademiska texter till oss. Vi gör en utvärdering av materialet och återkommer sedan med ett förmånligt offerterbjudande.

Ni betalar alltså ingenting förrän ni godtagit offerten och beställt en översättning. Vill ni veta mer om oss och hur vi kan hjälpa er så ring 08-58 09 78 77.

2016-05-24T14:19:13.9744909Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.