Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Akademiska översättningar till och från danska

Laptop

Vi översätter era rapporter, avhandlingar och andra akademiska texter till och från danska.

Det akademiska och vetenskapliga språket skiljer sig från det vardagliga på så sätt att det är mer exakt och preciserat.

De akademiska texterna ska skrivas ur ett så objektivt perspektiv som möjligt. I en akademisk översättning krävs därför en autentisk bearbetning av texten.

Vetenskapliga och akademiska texter

En av de vanligaste akademiska texttyperna är den vetenskapliga rapporten/uppsatsen.

En vetenskaplig rapport i tekniska eller naturvetenskapliga ämnen skiljer sig ofta från en i humaniora eller ekonomi. Man måste därför vara väl insatt i den terminologi som gäller för respektive inriktning.

Danska akademiska översättare

Snabböversättare anlitar endast översättare som uppfyller specifika kriterier vid akademiska översättningar. Vi väljer noga ut den eller de översättare som vi anser passa bäst för just ert uppdrag.

Kraven vi ställer på översättaren/översättarna är att:

Bra kvalitet behöver inte vara dyrt

Bra kvalitet behöver inte vara dyrt. Med kostnadseffektiva rutiner kan vi pressa priserna och leverera snabbare än många andra konkurrenter. Detta utan att tumma på kvaliteten!

Ta reda på kostnaden för er översättning genom att begära en offert redan idag! Fyll i formuläret eller mejla era textfiler till oss.

Vi granskar materialet, talar med översättaren och återkommer sedan med ett erbjudande som ni får ta ställning till. Väljer ni att bekräfta offerten och beställa en översättning sätter vi igång med textbearbetningen direkt.

Kontakta oss

Hör av er till oss på 08-58 09 78 77 om ni har frågor, funderingar eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Vi skräddarsyr projektet utifrån era behov och önskemål och levererar en kvalitetsprodukt som ni kan använda direkt. Kontakta oss idag för en anpassad akademisk översättning till eller från danska av högsta kvalitet.

2016-05-24T14:15:13.5075220Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.