Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Glasbyggnad

Anlita oss för översättningar av era akademiska texter inom olika fackområden och inriktningar.

Översättning av akademiska texter

Att översätta akademiska texter kräver korrekta terminologiska uttryck inom varje specifik genre och inriktning.

Spara tid och pengar genom att anlita oss för era översättningar. Med kostnadseffektiva arbetsrutiner kan vi pressa priserna och leverera snabbt utan att tumma på den höga kvaliteten.

Akademiska översättare

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med akademiska översättare över hela världen inom olika ämnesområden. Vi väljer noga ut den översättare som ska hantera och bearbeta era texter.

Med mycket goda kunskaper i källspråket och med målspråket som modersmål samt en adekvat utbildning i förhållande till ert fackområde kan vi garantera absolut högsta kvalitet.

Akademiska områden

Vi hanterar alla typer av akademiska textdokument och handlingar. Översättningarna kan gälla exempelvis artiklar till internationella tidskrifter. Textöversättningar inom beteendevetenskapliga, språkvetenskapliga och kliniska ämnesområden som: psykologi, lingvistik, sociologi, audiologi eller olika forskningsområden är andra exempel.

Ambitionen hos våra översättare är alltid att texten effektivt ska föra fram textens budskap till en kritiskt granskande läsekrets och målgrupp.

Kontakt

Välkomna att ringa oss på 08-58 09 78 77 om ni har några frågor kring akademiska översättningar så berättar vi mer.

Vill ni ta reda på vad kostnaden blir för er akademiska översättning, skannar ni in, bifogar och skickar era textfiler via e-post så återkommer vi med ett förmånligt offerterbjudande så fort som möjligt.

2016-05-25T06:27:59.1056179Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.