Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Akademiska översättningar från svenska till engelska

Text i bok.

Vi utför översättningar av svenska akademiska texter till olika engelska språkvarianter inom alla ämnesområden.

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med högt utbildade översättare inom olika akademiska områden, i alla tidzoner.

Oavsett om behovet är en översättning till australiensisk, brittisk eller amerikansk engelska kan vi alltså leverera er produkt inom avtalad tid.

Modern teknik och god kommunikation

Med den modernaste tekniken, de senaste programvarorna och god kommunikation får ni de bästa tänkbara kvalitetsöversättningarna.

Tveka inte att ringa oss på 08-58 09 78 77 så diskuterar vi fram den lösning som passar er akademiska text bäst.

Att översätta akademiska texter

Akademiska och vetenskapliga texter är ofta mer exakta, precisa och objektiva jämfört med allmänna texter. När en svensk text ska översättas till engelska är det viktigt att tänka på att anpassa bearbetningen av texten inom det specifika området.

Men i det här fallet är det flera faktorer som är av stor betydelse. Engelskan skiljer sig beroende på vart den talas och måttenheter och uttryck kan variera stort mellan exempelvis Kanada, Australien, Storbritannien och USA.

Våra kompetenta översättare finns lokaliserade i olika engelska länder och har mycket goda kunskaper i såväl käll- som målspråk. Översättarens modersmål i den här språkkombinationen är alltid den engelska språkvariant som är aktuell för er text.

Kontakta oss för en prisvärd offert

Vi berättar gärna mer om vilka akademiska översättningstjänster vi kan erbjuda från svenska till engelska, så ring oss på 08-58 09 78 77 redan idag!

Genom att fylla i formuläret eller skicka era textfiler via e-post kan ni begära en offert för er översättning. Det kostar ingenting förrän ni aktivt tackat ja till det erbjudande ni fått. Vi garanterar en kvalitetsöversättning till en rimlig kostnad och alltid leverans inom överenskommen tid.

2016-05-25T06:50:26.3536522Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.