Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Akademiska översättningar från tyska till svenska

Glasögon och anteckningsblock.

Vi utförakademiska och vetenskapliga översättningar från tyska till svenska.

Snabböversättare har tillgång till ett stort globalt nätverk av frilansande översättare med akademisk kompetens inom olika vetenskapliga områden.

Vi erbjuder anpassade tysk-svenska akademiska översättningar av bästa kvalitet men till lägre priser än hos många andra översättningsbyråer.

Akademiska texter och ämnesområden

Vetenskapliga tidskrifter publicerar ofta artiklar som är skrivna av forskare och experter inom ett visst fackområde.

De akademiska texterna kan vara nya forskningsrön, resultat och objektiva utvärderingar av tidigare forskning.

Snabböversättare samarbetar med kompetenta akademiska översättare inom i princip alla vetenskapliga områden. Vi hjälper er gärna med att översätta akademiska texter från tyska till svenska. Översättaren har alltid målspråket som modersmål och mycket goda kunskaper i källspråket.

Prisoffert

Mejla de akademiska texter ni vill ha översatta från tyska till svenska så tar vi fram en skräddarsydd och behovsanpassad lösning för just er.

Vi garanterar ett konkurrenskraftigt offerterbjudande och en kvalitetssäkrad översättning utöver det vanliga. Hos oss får ni den akademiska expertis ni behöver och era texter får en korrekt terminologisk bearbetning.

Ring oss

Våra projektledare finns tillgängliga på 08-58 09 78 77, alla vardagar under kontorstid, för att svara på era frågor och berätta mer om vilka översättningstjänster vi kan erbjuda.

2016-05-25T07:02:40.3433824Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.