Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Trave av böcker.

Vi översätter era akademiska och vetenskapliga texter från svenska till tyska.

Akademiska översättningar från svenska till tyska

Snabböversättare är en av de snabbast växande översättningsbyråerna i Europa. Vi är etablerade i flera tysktalande länder och samarbetar med tyska översättare i olika regioner.

Vi anpassar era översättningar utifrån era förutsättningar, inriktning, ämnesområde och målgrupp. Vi garanterar kvalitetssäkrade texter från svenska till tyska inom olika vetenskapliga områden till rimliga priser och korta ledtider.

Tyska akademiska översättare i olika länder

Nya forskningsresultat och vetenskapliga utvärderingar av redan framtagna resultat är exempel på texter som vi översätter från svenska till tyska.

Men beroende på vilket geografiskt område målgruppen finns i anpassar vi även översättningen till det. Så finns er målgrupp i Schweiz, Österrike eller Tyskland lokalanpassar vi översättningen utifrån de förutsättningarna.

Snabböversättare anlitar endast tyska akademiska översättare med målspråket som modersmål och mycket goda kunskaper i källspråket. Att anpassa en översättning på en lokal nivå kallas lokalisering och är en naturlig och självklar del i hur vi arbetar.

Offertförfrågan

Skicka era texter till oss så återkommer vi med en detaljerad och prisvärd offert som ni får ta ställning till. Ring 08-58 09 78 77 och prata med oss om de översättningsbehov ni har så skräddarsyr vi en helhetslösning som passar er. Hos oss får ni akademiska översättningar av högsta kvalitet till rimliga priser.

2016-05-25T07:02:04.1867671Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.