Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Akademisk översättning från svenska till norska

Spiralinbundna böcker.

Vi översätter era akademiska rapporter och analyser från svenska till nynorska och bokmål.

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder inte bara behovsanpassade översättningar inom olika akademiska områden från svenska till norska.

Vi översätter dessutom till både nynorska och/eller bokmål och tittar på de lokala omständigheter som kan påverka översättningen.

Geografiskt område, målgrupp, inriktning är några faktorer vi tar hänsyn till i arbetet med och omkring er översättning.

Vetenskaplig rapport från svenska till norska

Med olika norska språkvarianter och dialekter behöver man se över de akademiska texterna på en mer lokalanpassad nivå. Vi samarbetar med norska akademiska översättare i olika regioner.

Översättningsbyrån Snabböversättare garanterar därför kvalitetssäkrade översättningar med korrekt terminologi och språkbruk utifrån era specifika behov.

Norska akademiska översättare

När vi anlitar den översättare som ska hantera era texter är det i den här språkkombinationen avgörande att personen har norska som modersmål (nynorska eller bokmål), relevant akademisk bakgrund och goda språkkunskaper i källspråket (svenska).

Offertförfrågan

Skicka de textfiler ni vill veta översättningskostnaden på så återkommer vi med förmånligt och förmånligt offerterbjudande så fort som möjligt.

Ring till oss på: 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om våra förmånliga erbjudanden och vilken typ av helhetslösning som passar er bäst.

2016-05-25T06:47:33.4793665Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.