Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Akademisk översättning från svenska till franska

Griskulting

Svensk-franska forskningssamarbeten inom djurfysiologi är högst aktuellt. Analyser och rapporter är några exempel på akademiska texter som vi kan översätta från svenska till franska.

Med ett ökat samarbete mellan svenska och franska forskningsteam inom olika vetenskapliga inriktningar ökar också behovet av korrekta akademiska översättningar från svenska till franska.

Översättningsbyrån Snabböversättare har många års erfarenhet av den här typen av översättningar och många svenska institut, företag och organisationer anlitar oss för återkommande uppdrag.

Franska akademiska översättningar

När vi kontaktar en översättare för en akademisk översättning från svenska till franska, tittar vi på personens bakgrund, utbildning och språkkunskaper.

Vi anlitar endast översättare som uppfyller vissa kriterier och i det här fallet måste översättaren ha franska som modersmål och en akademisk bakgrund inom den aktuella genren.

Ta del av våra förmånliga erbjudanden

Mejla de akademiska texter ni vill veta översättningskostnaden för så gör vi en analys och återkommer med ett förmånligt erbjudande snarast möjligt.

Vi behovsanpassar er översättning och garanterar att terminologiska uttryck, språkkänsla, grammatik stämmer överens med originaltexten så mycket som möjligt.

Kontakt

Välkomna att ringa oss på 08-58 09 78 77 så svarar vi på eventuella frågor och berättar mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

2016-05-25T07:00:46.9780470Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.