Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Akademisk översättning från svenska till finska

Eka i Östersjön.

Just ni pågår ett forskningssamarbete om Östersjöns syrehalt och förändringar mellan Sverige och Finland. Vi översätter era akademiska texter från svenska till finska.

De vetenskapliga samarbetena mellan Sverige och Finland är många och väl etablerade mellan olika universitet, institut och organisationer.

Översättningsbyrån Snabböversättare har lång erfarenhet av akademiska översättningar från svenska till finska av forskningsanalyser, redovisningar, forskningsrapporter och mycket mer.

Finska akademiska översättningar

I språkkombinationen svenska till finska är vi noga med att översättaren alltid har finska som modersmål. Spetskompetens inom det specifika ämnesområdet är också viktigt liksom goda språkkunskaper i svenska.

Lokalisering är en självklar och naturlig del i översättningsprocessen hos oss på översättningsbyrån Snabböversättare.

Det innebär här en behovs- och målgruppsanpassad översättning där terminologiska uttryck, språkkänsla, precision och andra faktorer har en stor betydelse för översättningen.

Finska akademiska översättare

Snabböversättare anlitar enbart finska översättare som uppfyller de krav vi har beroende på uppdragets karaktär och kundens behov. Vi är noga med att välja översättare utifrån kompetens, erfarenhet och kunskaper i käll- och målspråk.

Offert

Skicka era svenska akademiska textdokument till oss så analyserar vi materialet och återkommer med ett prisvärt erbjudande.

Kontakta oss genom att ringa 08-58 09 78 77 för mer information om vilka erbjudanden vi har just nu och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Prisvärda helhetslösningar, kvalitetssäkrade översättningar och korta leveranstider är något som beskriver vårt koncept bra. Anlita oss för snabba kvalitetsöversättningar till rimliga priser. Vi har kompetensen ni söker!

2016-05-25T06:46:13.5798793Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.