Akademisk översättning från svenska till danska

Kontakter till dator.

Vi översätter era akademiska och vetenskapliga texter från svenska till danska. Vi samarbetar med frilansande översättare i både Danmark och Sverige.

Sverige och Danmark samarbetar inom många olika akademiska och vetenskapliga områden och inriktningar.

Snabböversättare kan erbjuda akademiska översättningar från svenska till danska inom humaniora, medicinska och vårdvetenskapliga områden för att bara nämna några.

Akademiska översättare i Danmark

Om ni vill översätta en akademisk text, artikel eller rapport från svenska till danska så har vi tillgång till professionella översättare i Danmark med danska som modersmål.

De har flera års erfarenhet av att översätta texter inom olika forskningsområden och den översättare vi anlitar för ert uppdrag har spetskompetens inom just det område er text handlar om.

Konkurrenskraftiga danska akademiska översättningar

Översättare med stor insikt i olika akademiska områden, den modernaste tekniken och en effektiv och tydlig arbetsstruktur samt kompetenta projektledare är det som gör oss till den snabbast växande översättningsbyrån i Europa idag.

Med kostnadseffektiva arbetsrutiner har vi reducerat den administrativa tiden och kan lägga allt fokus på er som kund och hålla mycket konkurrenskraftiga priser. Våra översättare arbetar kvällar och helger vilket gör att vi även kan leverera snabbt.

Offertförfrågan

Begär en offert för er översättning från svenska till danska genom att skicka in era texter till oss via e-post. Vi granskar materialet, pratar med översättaren och återkommer med ett förmånligt erbjudande som ni i lugn och ro sedan tar ställning till.

Väljer ni att bekräfta offerten och göra en beställning sätter vi igång med översättningen direkt. Vill ni prata med någon innan ni skickar in era texter? Ring 08-58 09 78 77 så får ni prata med en av våra projektledare.

Den ni pratar med blir också er kontaktperson genom hela projektet men vi jobbar alltid i team så det finns alltid någon som är insatt i just ert projekt och kan hjälpa till vid behov.

2016-05-25T06:45:20.7167441Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.