Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Akademiska översättningar från spanska till svenska

Uppslagen bok.

Vi översätter era akademiska och vetenskapliga texter från spanska till svenska.

Översättningsbyrån Snabböversättare har många års erfarenhet av översättningar från spanska till svenska av olika akademiska texter.

Våra kunder är allt från privatpersoner till forskningsuniversitet som behöver översätta olika dokument från spanska till svenska.

Globalt nätverk av frilansande översättare

Vi samarbetar med frilansande översättare över hela världen och kan tack vare vårt väl inarbetade nätverk snabbt se vilka översättare som är tillgängliga.

I en akademisk översättning från spanska till svenska väljer vi översättare utifrån: kunskaper i käll- och målspråk, akademisk bakgrund, modersmål och tidigare erfarenhet.

Ni kan alltid lita på att den som översätter era texter har rätt kompetens för just ert ämnesområde och rätt språkkunskaper.

Förmånligt erbjudande på spansk-svensk akademisk översättning

Ta reda på vad era akademiska texter kostar att översätta från spanska till svenska genom att skicka dem till oss.

Vi analyserar materialet och återkommer sedan med ett skräddarsytt och konkurrenskraftigt erbjudande som ni får ta ställning till i lugn och ro.

Väljer ni att godta erbjudandet sätter översättaren igång med ert uppdrag direkt. Tveka inte att ringa oss på 08-58 09 78 77 så berättar vi mer och svarar på era frågor.

2016-05-25T06:43:21.5048241Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.