Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Akademisk översättning från norska till svenska

Bokhylla med böcker.

Våra akademiska översättare bearbetar era norska uppsatser, rapporter och avhandlingar och översätter dem till svenska.

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder anpassade akademiska översättningar från norska till svenska.

Lokalisering är en självklar del i sättet vi arbetar på och våra översättare har de dialektala, terminologiska och akademiska kunskaperna som krävs för en felfri översättning.

Uppsats från norska till svenska

Det akademiska språket är ofta komplicerat och svårt att förstå. Terminologiska uttryck, avancerade termer och mycket annat skiljer sig stort i jämförelse med det mer alldagliga språket.

För att översätta en akademisk text behöver man ha rätt språk- och ämneskunskaper, utbildning samt erfarenhet från den här typen av texthantering.

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder akademiska översättningar av uppsatser, rapporter och analyser från norska till svenska.

Kontakta oss för en offert

Med noga utvalda översättare garanterar vi kvalitetssäkrade textöversättningar till rimliga priser och alltid leverans inom överenskommen tidsram.

Skicka era texter till oss så återkommer vi med ett skräddarsytt och prisvärt erbjudande som ni får ta ställning till. Godtar ni offerten sätter översättaren igång med textbearbetningen direkt.

Mer information

Välkomna att kontakta oss på 08-58 09 78 77 för mer information om lika erbjudanden vi har och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Vi ser fram emot ert samtal så tveka inte att ringa redan idag!

2016-05-25T06:42:28.7275406Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.