Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Akademisk översättning från franska till svenska

Björkstam.

Skogsforskning är bara ett av många områden inom vilka svenska och franska forskare samarbetar idag. Vi översätter era forskningsrapporter från franska till svenska.

Svenska och franska forskare har under många år samarbetat inom olika vetenskapliga områden.

Snabböversättare kan erbjuda behovsanpassade akademiska översättningar från franska till svenska. Hos oss får ni skräddarsydda helhetslösningar till överkomliga kostnader och korta ledtider.

Akademiska områden

De vetenskapliga samarbetsområdena mellan Frankrike och Sverige är många men vi vågar påstå att vi har kompetenta översättare inom alla.

Skogsforskning, djurfysiologi och neutronforskning är bara några exempel på aktuella områden där vi kan erbjuda akademiska översättningar från franska till svenska.

Kvalitetssäkrade svenska akademiska översättningar och lokalisering

Det är inte vem som helst som får översätta era franska akademiska texter till svenska. Översättningsbyrån Snabböversättare anlitar endast översättare som uppfyller vissa krav. I den här språkkombinationen där det gäller en översättning från franska till svenska måste översättaren ha:

Genom att vi ställer krav på våra översättare garanterar det er som kund en kvalitetssäkrad översättning av högsta kvalitet.

Begär en offert

Skicka era texter till oss och begär en offert för er översättning från franska till svenska så återkommer vi med ett erbjudande som ni får ta ställning till.

Ni betalar ingenting förrän ni aktivt tackat ja till det erbjudande ni fått så ni har ingenting att förlora. Kontakta oss redan idag och ta del av våra förmånliga erbjudanden!

Ring oss

Vill ni fråga om något eller veta mer om oss som översättningsbyrå? Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt med en akademisk översättning från franska till svenska. Vi skräddarsyr hela projektet utifrån de behov och önskemål ni har.

2016-05-25T06:31:51.7561078Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.