Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Tangentbord.

Vi översätter era akademiska och vetenskapliga texter från finska till svenska.

Akademisk översättning från finska till svenska

Sverige och Finland har ett unikt vetenskapligt samarbete kring övervakningen av havsmiljön i Östersjön och Västerhavet.

Finska och svenska havsforskare ska interkalibrera sina mätinstrument och ta prover på syre-, fosfor- och kvävehalten.

Svenska akademiska översättningar

Snabböversättare utför akademiska översättningar från finska till svenska av forskningsresultat, rapporter, analyser och mycket mer.

I den här språkkombinationen där era finska akademiska texter ska översättas till svenska har den vi anlitar alltid svenska som sitt modersmål. Men översättaren måste även kunna styrka sina kunskaper i det finska språket samt erfarenhet och utbildning inom det aktuella området.

Offertförfrågan

Mejla de finska texter ni vill ha översatta till svenska så återkommer vi med en prisvärd offert så snart som möjligt. Våra svenska akademiska översättare har kompetens inom olika vetenskapliga områden och inriktningar och vi garanterar kvalitetsöversättningar utöver det vanliga.

Kontakta oss

Ring oss på 08-58 09 78 77 om ni har frågor eller vill veta mer om hur vi arbetar, vilka tjänster vi kan erbjuda och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Tillsammans med er tar vi fram en helhetslösning och anpassar översättningen utifrån er målgrupp och era förutsättningar.

2016-05-25T06:31:05.4051309Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.