Akademiska översättningar från danska till svenska

Tangentbord till laptop

Vi översätter era akademiska och vetenskapliga texter från danska till svenska.

Med flera framstående forskningsområden och etablerade dansk-svenska samarbeten är också behovet av akademiska översättningar mellan språken stort.

Snabböversättare erbjuder olika helhetslösningar och översättningstjänster från danska till svenska.

Vi anpassar hela projektet utifrån era specifika behov och förutsättningar. Hos oss får ni kvalitetsprodukter till rimliga priser och med snabba leveranser.

Akademisk text från danska till svenska

Universitet, institut, myndigheter och organisationer har ofta ett behov av att översätta sina akademiska texter till och från olika språk. Vi har akademiska översättare i både Sverige och Danmark och kan erbjuda kompetenta och kvalificerade översättningar av era dokument.

Översättningsbyrån Snabböversättare har tillgång till ett stort globalt nätverk av översättare där alla har spetskompetens inom olika inriktningar och ämnesområden.

Kostnadseffektivt och konkurrenskraftigt

Tack vare kompetenta, kvalificerade och specialiserade modersmålsöversättare kan vi hålla en mycket hög kvalitet på våra översättningar. Med moderna programvaror, god tillgänglighet och drivna projektledare kan vi också pressa priserna och leverera snabbt.

Ta del av våra konkurrenskraftiga erbjudanden och begär en offert idag genom att skicka era texter via e-post. Vårt projektledarteam granskar materialet och återkommer sedan med ett erbjudande så fort som möjligt.

Kontakt

Ni kan alltid ringa 08-58 09 78 77 om ni vill veta mer, har frågor eller behöver prata med någon av våra projektledare om er översättning.

Tillsammans med er skräddarsyr vi hela projektet så att det passar er målgrupp, terminologi och era behov. Ni ska vara nöjd med det vi levererar och vi garanterar en kvalitetsöversättning ni kan använda direkt vid leverans.

Välkomna med er offertbegäran redan idag!

2016-05-25T06:29:00.3110211Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.