Översättningar från övrig engelska till brittisk engelska

Tower bridge

Vi utför professionella översättningar från olika engelska språkvarianter till brittisk engelska. Skicka era texter till oss så återkommer vi med en prisvärd offert.

Engelska talas av ungefär 341 miljoner människor och är officiellt språk i 115 länder. Det säger en hel del om hur många olika sorters engelska det finns.

Vanliga engelska språkvarianter

Några engelska språkkombinationer som ofta efterfrågas av våra kunder är:

  • amerikansk engelska till brittisk engelska
  • irländsk engelska till brittisk engelska
  • skotsk engelska till brittisk engelska
  • australisk engelska till brittisk engelska
  • kanadensisk engelska till brittisk engelska

Men vi kan mer än så! Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Översättningsbyrån Snabböversättare skräddarsyr och anpassar era texter utifrån era behov och önskemål.

Gedigen och lång erfarenhet av engelska översättningar

Våra professionella översättare har alltid en relevant bakgrund och kompetens i förhållande till uppdragens olika karaktär. Är ni i behov av en medicinsk översättning från australiensisk engelska till brittisk engelska så anpassas också översättningen utifrån det.

Översättningsbyrån Snabböversättare har kvalificerade översättare inom alla områden. Vi hanterar och bearbetar alla typer av dokument och format så tveka inte att kontakta oss för er översättning!

Lokalisering

Lokalisering handlar om att översätta en text och göra den lämplig för användning i ett annat land. Det kan betyda att mått- och viktenheter måste skrivas på ett annat sätt. Vi behovsanpassar alltid era texter utifrån geografiskt område och målgrupp.

Offertbegäran

Begär en offert genom att fylla i vårt formulär eller maila in texten direkt. Vi går igenom materialet och skickar tillbaka en prisoffert som många av våra konkurrenter inte kan matcha.

2016-05-19T11:13:31.0245068Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.