Översättningar från övrig engelska till amerikansk engelska

Frihetsgudinnan.

Vi erbjuder professionella översättningar från olika engelska språkvarianter till amerikansk engelska.

Engelska är officiellt språk i 115 länder och talas av cirka 341 miljoner människor över hela världen. Vår amerikanska översättningsbyrå har kompetensen som krävs för korrekta amerikanska översättningar från australiensisk, brittisk och kanadensisk engelska.

Engelska språkkombinationer

Översättningsbyrån Snabböversättare hanterar och bearbetar bland annat texter mellan nedanstående språkpar.

  • brittisk engelska till amerikansk engelska
  • irländsk engelska till amerikansk engelska
  • skotsk engelska till amerikansk engelska
  • australisk engelska till amerikansk engelska
  • kanadensisk engelska till amerikansk engelska

Hör av er så tar vi fram en skräddarsydd lösning utifrån era behov, önskemål och förutsättningar.

Professionella amerikansk-engelska översättningar

Vi har funnits på marknaden under 18 år. Kvalificerade översättare i alla tidszoner med gedigen utbildning/erfarenhet inom varierande fackområden garanterar kvalitetssäkrade texter och snabba leveranser.

Lokalisering

Lokalisering handlar om att anpassa översättningen till de lokala förhållande som kan inverka på uppdraget. Det kan exempelvis handla om varierande måttenheter i källspråket och målspråket men även terminologi.

Översättningar av industritekniska manualer, pressmeddelanden, CV, informationsblad och juridiska dokument anpassas till exempel utifrån sina ämnesområden och här kan man behöva skriva om exempelvis mått- och längdenheter beroende på inriktning.

Klientel

Vi behandlar vårt klientel med konfidentialitet. Vill ni ha referenser på olika uppdrag vi utfört så tar ni kontakt med någon av våra projektledare. Ni får en lista på klienter med tusentalet företag och organisationer. Dessa företag har godkänt att vi använder de som referenser.

Översättningsbyrån Snabböversättare har fler än 7 000 fasta kunder i olika länder. Vår starka kundrelation beror på vår höga kvalitet, våra snabba leveranser och de konkurrenskraftiga priserna.

Erbjudande

Begär en offert genom att mejla materialet till oss så återkommer vi så snart som möjligt med ett förmånligt erbjudande. Ring 08-58 09 78 77 om ni har några frågor så hjälper vi er vidare. Varmt välkomna att höra av er redan idag!

2016-07-05T14:42:35.8422662Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.