Företagsledning, projektledare och översättare arbetar på ett kostnadseffektivt sätt.

Företagsledning, projektledare och översättare arbetar på ett kostnadseffektivt sätt. Hos oss får ni kvalitetsöversättningar till låga priser och med snabba leveranser.

Vår företagsledning

På den här sidan berättar vi lite mer om Snabböversättares företagsledning och informerar allmänt om organisationen.

Vi är ett skuldfritt företag som och har alltid uppfyllt våra ekonomiska förpliktelser. Vår affärsidé, strategi och utveckling har tagit oss fram till den starka marknadsposition vi har idag.

Hög tillväxt

Företaget har genomgått en stark, organisk och kontrollerad genomsnittlig tillväxt på 60 % per år sedan 2000.

Snabböversättares kundunderlag består av flera hundra allmänna och privata institutioner, företag och privatpersoner. Företaget levererar till kunder i samtliga världsdelar och kontinenter.

Affärsidé – från tanke till handling

Översättningsbyrån Snabböversättare är snabb och effektiv. Kunden ska alltid vara i fokus och ha bästa tänkbara service. Detta uppnår vi genom att leverera översättningar av bästa kvalitet på så kort tid och så lågt pris som möjligt.

Företagets samordningscenter finns i Almere, Nederländerna och det finns även två mindre center i Amsterdam och Köln. Med en tydlig affärsidé och väl organiserad struktur har koncernen lyckats bra och gått från tanke till handling till ett gott resultat.

Säkerhet

Snabböversättare är mycket välorganiserad logistiskt sett. Säker och bra informationsteknik är högt prioriterat. Därför har vi hög it-teknisk beredskap och hållbara säkerhetsfunktioner för våra system.

Det är mycket viktigt att tekniken fungerar som ett starkt stöd för projektledarna så att de kan fokusera sig på uppdraget och kundens behov.

Vi använder oss av speciellt framtagna programvaror, dubbla uppkopplingar och kvalificerad it-teknisk support som gör att vi minimerat de tekniska problemen som annars kan vara vanliga när det gäller den här typen av tjänster.

Administration

Genom att implementera ett eget projekthanteringssystem, som har utvecklats inom företaget, och en effektiv programvara för den ekonomiska delen (båda är skräddarsydda för översättningsbranschen), har Snabböversättare en relativt liten administrativ avdelning.

Den administrativa enheten i Almere ansvarar för ledning, övervakning och styrning. Tack vare ett centraliserat arbetssätt kan Snabböversättare arbeta kostnadseffektivt och pressa priserna ut mot kund.

Företagsledningen

Översättningsbyrån Snabböversättares företagsledning består av nedanstående:

Operational Director
E.F.R. (Erwin) Vroom

R&D Director
P.N.J. (Peter) Vlietstra, Bsc (Hons)

Legal, Financial and HRM Director
V.J.W.M. (Vincent) Vroom

Operations Manager
Y. (Yvonne) Kraft

HRM Manager
A. (Annelies) Wisman

IT Logistics Manager
G. (Giovanni) Figaroa

Finance Manager
W. (Wouter) Vroom

2016-12-20T13:01:56.4572556Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo