Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Frihetsgudinnan.

Vår översättningsbyrå i New York, erbjuder översättningstjänster mellan alla språk och inom alla ämnesområden.

Vår översättningsbyrå i New York

Snabböversättare erbjuder översättningstjänster till och från amerikansk engelska. Våra project managers vid kontoret i New York hjälper er med översättningsuppdrag på ert eget språk.

Projektledaren som åtar sig ert uppdrag blir också er kontaktperson under hela projektet, men det finns alltid någon som kan svara på era frågor om er kontaktperson av någon anledning skulle vara otillgänglig.

Populära språk

Vi översätter över 274 000 ord på 150 språk varje dag. De språk vi får in flest förfrågningar om vid kontoret i New York är: engelska, spanska, franska, tyska, språk och dialekter som talas i Latinamerika.

Ni kan vända er till oss angående översättningar oavsett språk, ämnesområde och dokumenttyp. Våra kunder är allt från privatpersoner till företag, organisationer och myndigheter.

Amerikanska översättare

Översättaren som hanterar och ansvarar för översättningen av era texter har alltid målspråket som modersmål. I de fall översättningen gäller amerikansk engelska garanterar översättningsbyrån Snabböversättare att översättaren:

Vill ni veta vad er översättning kostar?

För att ta reda på kostnaden för er översättning begär ni en offert via formuläret eller genom att bifoga och skicka era texter via e-post. Vi återkommer med en offert så snart som möjligt.

Ange gärna viktig information eller önskemål vid begäran av en offert så att vi kan beräkna ett så exakt pris som möjligt.

Kontakta oss

Vi svarar gärna på era frågor, berättar mer om vad vi har att erbjuda och hur vi kan hjälpa er på bästa tänkbara sätt.

2016-06-13T11:39:56.7852452Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.