Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Vår översättningsbyrå i Norge översätter till norska

Vårt kontor i Oslo.

Genom vårt kontor i Oslo erbjuder vi översättningstjänster till och från olika språk. Mejla oss för en offert och få ett skräddarsytt erbjudande.

Som en av få översättningsbyråer arbetar Snabböversättare med kontor runtom i Europa. På så sätt kan vi garantera konsekvent hög kvalitet av era översättningar.

Våra projektledare i Norge vet inom vilka områden översättarna är specialiserade, och i vilken utsträckning de kan användas för de olika projekten.

Tack vare nära samarbete med översättarna kan vi alltid erbjuda er exklusiva översättningar till rimliga priser.

En norsk översättningsbyrå i Oslo

Vår översättningsbyrå är belägen i Oslo. Vi valde att etablera oss här med anledning av de norska särdragen, den goda potentialen och invånarnas höga utbildningsnivå. Vi erbjuder översättningar till och från nynorska samt bokmål.

Men vår översättningsbyrå kan mer än så. Vi bistår med råd, oavsett om det rör sig om översättningar till eller från andra språk än norska eller om projekten rör översättning till flera språk, lokalisering av webbsidor eller InDesign-projekt.

Expertis och kompetens

Vi är övertygade om att vi kan hjälpa er, oavsett ämnesområden. Vi hanterar allt från ordinära översättningar till mer komplexa inom juridik, medicin och teknik.

De översättare som anlitas av oss har alltid målspråket som modersmål och därför garanterar vi hög kvalitet och snabba leveranser.

Kontakta oss

I formuläret kan ni enkelt fylla i era uppgifter och begära en offert. Har ni frågor eller vill veta mer? Tveka inte att ta kontakt! Tillsammans arbetar vi fram den bästa lösningen för just er översättning.

På sidan Kontakt hittar ni samtliga kontaktuppgifter men ni kan givetvis även skicka era texter eller frågor via e-post så återkopplar vi snarast möjligt. Varmt välkomna att kontakta oss redan idag!

2016-06-10T08:41:49.1960484Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.