Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Nederländernas flagga.

Vi garanterar nederländska översättningar av högsta kvalitet.

Våra översättningsbyråer i Nederländerna

Översättningsbyrån Snabböversättare är den svenska delen av den nederländska koncernen. Vi har expanderat kraftigt sedan starten i Nederländerna år 2001.

Våra nederländska översättningsbyråer finns i flera olika städer. Längst ner på sidan finns länkar till de olika kontoren.

Nederländska översättare

Våra nederländska översättare har alltid målspråket som modersmål och är specialiserade inom det för översättningen aktuella ämnesområdet.

Detta medför att vi kan garantera snabba översättningar av högsta kvalitet till överkomliga priser.

Lokalisering – expertis och kompetens

Att ta hänsyn till: dialektalt språkbruk, språkkultur, terminologi och exempelvis måttenheter i en översättning kallas lokalisering.

Vi har den kompetensen i våra frilansande översättare. Oberoende av vad som ska översättas till eller från nederländska, har vi expertisen ni söker. Vi hanterar allt från enklare översättningar till mer komplexa inom kultur, medicin och juridik.

Holländska eller nederländska?

I folkmun är det vanligt att man säger holländska istället för nederländska, vilket är en felaktig benämning då holländska endast är den dialekt som talas mellan Amsterdam och Haag.

Men även om ni söker på holländsk översättare, översättare Holland, översättningstjänster Holland så hittar ni till oss på översättningsbyrån Snabböversättare.

Kontakta oss för en offert

Har ni frågor eller vill ha mer information är ni varmt välkomna att ringa 08-58 09 78 77 eller kontakta oss via e-post.

Ta reda på kostnaden för er översättning genom att mejla oss så återkommer vi med ett erbjudande som ni får ta ställning till. Väljer ni att acceptera offerterbjudandet, sätter vi igång med översättningen direkt.

2016-12-20T15:41:11.4088498Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.