Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Danmarks flagga, dannebrogen.

Skicka textfilerna till oss så återkommer vi med ett prisvärt offerterbjudande inom kort!

Dansk översättningsbyrå

Snabböversättare har sitt ursprung i en nederländsk översättningsbyrå. Koncernen har expanderat snabbt sedan etableringen år 2001.

I Danmark arbetar vi under namnet Hurtigoversætter och vår framgång har varit stor såväl nationellt som internationellt.

Från privatperson till företag

Det nära samarbetet med våra kvalificerade translatorer gör oss konkurrenskraftiga och vi åtar oss alla typer av översättningar. Våra kunder är både privatpersoner och större börsnoterade företag.

Vi hanterar och bearbetar alla typer av filformat, dokument och texter. Oavsett textmängd och översättningsbehov kan vi hjälpa er så tveka inte att kontakta oss redan idag!

Modersmål

Certifierade översättare med målspråket som modersmål garanterar översättningar av högsta kvalitet. Ni har en stor trygghet i er projektledare som är er kontaktperson under hela projektet, från offert till leverans.

Projektledaren har en nära kontakt med både er och översättaren så kommunikationen är tät vilket minimerar risken för eventuella missförstånd och komplikationer.

Kontakta oss

Vi anlitar kompetenta danska översättare med specialkunskaper inom olika områden. I formuläret kan ni begära en offert och få reda på kostnaden för er översättning. Vi garanterar starkt konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser.

Ring 08-58 09 78 77 eller mejla oss så berättar vi mer om oss, våra prisvärda erbjudanden och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Varmt välkomna!

2016-06-09T14:27:22.9262171Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.