Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Datormus och pennor

Maila era inskannade filer till oss så återkommer vi snarast möjligt med en prisvärd offert. Vi hjälper er med översättningar till och från jiddisch.

Översättningsbyrå för jiddisch

Jiddisch (på engelska: Yiddish) är ett germanskt språk som talas av omkring 4 miljoner judar i hela världen.

Språket uppstod under tusentalet i det geografiska område som idag är Tyskland. Snabböversättare erbjuder kompetenta och kvalitativa översättningar till och från jiddisch.

Behovsanpassade översättningar

Hos Snabböversättare tar vi hänsyn till målspråk, dialekt, målgrupp och andra faktorer som kan påverka er översättning.

Vi lokalanpassar texten och vi väljer noga ut den person som ska bearbeta er text. Adekvat utbildning i förhållande till textinnehållet och relevant bakgrund och erfarenhet är två kriterier översättaren måste uppfylla.

Längst ner på sidan finns länkar till sidor där ni läsa mer om vilka översättningstjänster vi kan erbjuda till och från jiddisch.

Kostnad för en översättning till eller från jiddisch

Kostnaden kan variera beroende på behov och önskemål, så vi rekommenderar att ni skickar in texterna till oss för att få en mer exakt uträkning.

Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 om ni har funderingar kring översättningen så hjälper någon av våra projektledare er vidare.

2020-01-22T14:07:34.3890038Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.