Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Burmas flagga.

Skicka era texter via e-post till oss och begär en offert. Vi granskar texterna och återkommer med en prisvärd offert för er översättning till eller från burmesiska.

Översättningsbyrå för burmesiska

Burmesiska eller myanmar som det också kallas är ett yipho-burmanskt språk som talas av cirka 22 miljoner människor. Det talas även i Thailand, Bangladesh, Malaysia, USA, Storbritannien, Laos och Singapore.

Tonspråk med fyra toner

Språket använder sig av den burmesiska skriften där bokstävernas form är runda, så kallade sa-loun (runda bokstäver). Språket är ett tonspråk, med fyra huvudsakliga toner.

Vi har kompetensen som krävs för en korrekt översättning till eller från myanmar. Längst ner här på sidan finns länkar till olika språkkombinationer som vi kan hjälpa er med.

Hög kvalitet, rimliga priser och snabba leveranser

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder burmesiska översättningstjänster inom alla områden. Skicka era textfiler via e-post så återkommer vi med ett konkurrenskraftigt erbjudande. Har ni en mindre textmängd som ni vill ha en prisoffert för går det bra att använda vårt formulär.

Vi är kända för våra snabba översättningar, vår höga kvalitet och våra rimliga priser. Varmt välkomna med er offertförfrågan redan idag!

Kontakt

Vi översätter till och från många olika käll- och målspråk så även om er språkkombination inte finns med så är vi säkra på att vi kan hjälpa er. Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer!

2016-07-04T12:50:01.3356927Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.