Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Vietnams flagga

Skicka era inskannade textdokument bifogade i ett mail så återkommer vi med ett förmånligt offerterbjudande.

Översättningsbyrå för vietnamesiska

Vietnamesiska är det officiella språket i Vietnam. Språket talas även i USA, Kambodja, Laos, Frankrike, Australien, Kanada och många fler länder världen över.

Vietnamesiska skrevs ursprungligen med kinesiska tecken. Alfabetet som används idag är en utökning av det latinska alfabetet, med diakritiska tecken för ton och vissa bokstäver.

Vietnamesiska översättare

Sydostasien erbjuder affärsmöjligheter inom alla typer av branscher. Här har vi identifierat ett antal områden där vi just nu ser särskilt goda möjligheter för svenska företag.

Snabböversättare har vietnamesiska översättare inom alla affärsområden. Bosatta i olika länder där språket finns etablerat och med en bakgrund inom ert specifika ämnesområde, levererar våra översättare högkvalitativa produkter.

Vad kostar en översättning till vietnamesiska?

Bifoga de inskannade dokumenten i ett mail så återkommer vi med en prisoffert få av våra konkurrenter kan matcha. Nämn gärna eventuella önskemål i mailet så vi kan ge er ett rätt pris från början.

Våra projektledare finns tillgängliga på 08-58 09 78 77 om ni har några frågor eller vill veta mer om hur en översättning går till och hur våra arbetsrutiner ser ut.

2020-01-23T12:02:31.9338194Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.