Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Projektledare Yvonne

Ring oss gärna på 021-372 46 00 så hjälper vi er med alla typer av frågor.

Översättningsbyrå i Västerås

Snabböversättare har hjälpt kunder i Västerås och Mälardalen med översättningar av alla dokumenttyper till fler än 150 språk i över 10 års tid.

Global spetskompetens

Vi är globalt etablerade med över 4 200 ämnesinriktade översättare bosatta i olika länder. Men hjälp av detta upplägg kan vi erbjuda kortare leveranstider i och med att vissa av våra översättare befinner sig i andra tidszoner.

Översättningar av kontrakt från svenska till engelska, årsredovisningar från tyska till svenska, tekniska manualer från kinesiska till franska är bara några exempel på vad vi klarar av.

Auktoriserad översättning

Vi erbjuder även auktoriserad översättning i Västerås. Våra kunder är allt från enskilda personer till företag och olika myndigheter.

Auktoriserad översättning innebär att översättaren är godkänd av den statliga myndigheten Kammarkollegiet och att översättningen förses med en translatorstämpel samt signeras av översättaren. Juridiska dokument och personbevis är exempel på dokument där auktorisation är aktuellt.

Expressöversättningar – högsta kvalitet på kortast möjliga tid

Västerås är en snabbt växande stad med många företag. Tid är värdefull för våra kunder och vi utför ofta expressöversättningar där vi kan leverera produkten under samma dag som kunden gör beställningen på.

Våra översättare arbetar ofta under stor tidspress och korta deadlines. Ni kan alltid känna er säkra på att översättningen levereras inom utsatt tid.

Snabböversättare anlitar vi enbart översättare med målspråket som modersmål. De är specialiserade inom olika fackområden vilket garanterar en kvalitetssäkrad översättning med korrekt och modernt språkbruk och terminologi.

Prisvärd offert

Ta del av våra förmånliga priser och begär en offert genom att fylla i formuläret eller skicka era textfiler via e-post så återkommer vi med ett offerterbjudanden snarast möjligt som ni får ta ställning till. Vi påbörjar aldrig ett uppdrag innan beställningen är bekräftad från er sida.

2017-08-17T10:58:47.8042116Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.