Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Vår projektledare Anton.

Ring så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Översättningsbyrå i Uppsala

Snabböversättare i Uppsala hjälper ert företag med snabba och professionella översättningar oavsett ämnesområde. Vi är en översättningsbyrå som sedan 2001 servat kunder med översättningar till över 150 språk.

Hos oss får ni alltid professionell översättningshjälp till förmånliga marknadspriser och med snabba leveranser.

Nätverk av specialiserade översättare

Efter mer än tio års verksamhet har vi byggt upp ett nätverk med över 4 200 översättare, alla med sin egen specialkompetens inom olika fackområden såsom teknik, ekonomi, juridik, medicin, farmaci, marknadsföring och turism.

Uppsala är en växande stad fylld med företag som bedriver såväl nationell som internationell handel inom olika områden. Känner ni er osäkra på om vi har kompetens inom just det område ni verkar inom så tveka inte att ta kontakt för att få veta mer om hur vi arbetar.

Vi översätter varje vecka mellan fler än 150 olika språk.

Korrekt terminologi

För att vi ska kunna garantera en översättning av högsta kvalitet använder vi oss enbart av översättare som har målspråket som modersmål. Texten får ett modernt språk och korrekt terminologi inom det specifika ämnesområdet. Ursprungstexten behåller på så sätt sin autenticitet.

Vi skräddarsyr er översättning utifrån käll- och målspråk, inriktning och typ av dokument. Så behöver ni översätta en teknisk manual, en ekonomisk årsredovisning, ett juridiskt avtal eller en medicinsk journal har vi kompetensen ni söker.

Konfidentiella översättningar

Konfidentialitet är viktigt för många företag. Vi skriver gärna sekretessavtal om så önskas. Vill ni ha referenser på tidigare utförda uppdrag så mejla oss så tar vi fram en lista på kunder som beviljat att vi använder just de som referenskunder.

Förmånligt, snabbt och hög kvalitet

Oavsett omfattning på er översättning får ni ett konkurrenskraftigt pris. Vi har inga dolda avgifter och påbörjar aldrig ett arbete innan ni gett ert godkännande.

Vill ni ha en offert redan idag? Fyll i formuläret eller mejla textfilerna till oss så granskas det av en projektledare som sedan återkommer med en offert så fort som möjligt.

Kontakta oss

Välkomna att ringa oss på 018-444 56 00 eller mejla så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

2017-08-15T11:01:25.8144941Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.