Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Världskarta.

De språk vi får in flest förfrågningar för är tyska, engelska och franska. Maila era texter till oss så återkommer vi med ett offerterbjudande så snart som möjligt.

Vilka språk får ni in flest förfrågningar om?

Europa är på många sätt vår hemmamarknad. Över 300 miljoner människor har engelska, tyska och franska som modersmål. Dessa tre språk är de vi får in flest offertförfrågningar för.

Effektiva arbetsrutiner

Vi översätter i genomsnitt över 274 000 ord per dag för dessa språk. Vi har utfört över tjugotusen översättningsprojekt till och från dessa språk. Med en enorm databas med av frilansande översättare har vi alltid någon till hands för alla dialekter, språkvarianter och ämnesområden. Vi levererar alltid och ofta före överenskommen leveranstid.

Genom att använda databasen på ett effektivt sätt ser vi vilken översättare som är bäst lämpad för att översätta era dokument och om personen i fråga är tillgänglig. Tack vare detta behöver vi inte debitera några extra avgifter för projekthantering. Det enda ni betalar för är själva översättningen. Här nedanför sammanfattar vi information om de olika språken.

Översättningar till engelska, tyska och franska

De vanligaste förfrågningarna vår internationella översättningsbyrå Snabböversättare får gäller språken:

Engelska

Engelska är utan tvekan det mest populära språket och det språk vi översätter mest till och från. Det är det språk som används för internationell kommunikation och är det näst största världsspråket. Att göra sig förstådd på engelska, i synnerhet inom affärsvärlden, är ett måste.

Översättningsbyrån Snabböversättare vet precis vilka styrkor våra översättare har. Tekniska eller juridiska översättningar har alltid översättare med en relevant och adekvat bakgrund.

Kontakta något av våra kontor i Stockholm 08-58 09 78 77 eller Göteborg 031-799 00 32 så hjälper en projektledare er vidare.

Tyska

Vi får många uppdrag till och från tyska. Som en direkt följd av den ökade handeln med Tyskland har efterfrågan på tyska översättningar ökat avsevärt. Vi har idag flertalet kontor i Tyskland och tack vare ett nätverk av tyska modersmålsöversättare kan vi hjälpa er inom alla ämnesområden.

Planerar ni att marknadsföra era produkter på den tyska markanden? Då rekommenderar vi att ni låter oss översätta era marknadsföringstexter.

Våra tyska översättare garanterar en autentisk och behovsanpassad översättning utifrån källspråk, målgrupp och inriktning. Skicka era texter via e-post så återkommer vi med ett prisvärt erbjudande som få av våra konkurrenter kan matcha.

Franska

Ett annat populärt språk som vi är specialiserade på är franska. Vi har många kunder i Frankrike och den fransktalande delen av Belgien. Vi tar alltid hänsyn till det geografiska område er text riktar sig till och vi kan de dialektala skillnaderna som särskiljer språkvarianterna åt.

Belgisk franska skiljer från den franska som talas i Frankrike. Med stor språkkulturell kunskap, känner vi oss tillräckligt självsäkra för att säga att vi är den översättningsbyrå som är bäst lämpad att hjälpa er med översättningar till och från olika franska språkvarianter.

Andra språk

Förutom dessa tre språk har vi också översättare för spanska, italienska, ryska, polska, japanska, svenska, danska och norska och alla EU-språk. Om ni vill ha en offert på en översättning till eller från någon av dessa språk (mindre textmängd) fyller ni i formuläret.

Snabböversättare erbjuder även översättningar till och från arabiska, hindi, farsi och många andra språk. Vi är unika som översättningsbyrå ur den aspekten att vi kan översätta till och från flertalet isolatspråk.

Som alltid så styr efterfrågan tillgången och med över trettio olika statliga myndigheter i fem länder, inklusive Nederländerna har vi en stor efterfrågan på informationsmaterial till minoritetsgrupper runt om i dessa länder.

Ring så tittar vi på era översättningsbehov och önskemål och anpassar textöversättningen utifrån dessa. Vi skräddarsyr er text utifrån målgrupp, inriktning och innehåll.

2016-06-17T13:41:09.7480653Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.