Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Karta över Storbritannien

Skicka de texter ni vill ha översatta från tyska till engelska så återkommer vi med ett prisvärt erbjudande!

Vi översätter från tyska till engelska

Översättningsbyrån Snabböversättare hjälper er mer än gärna med textöversättningar från tyska till engelska. Uppdragen utförs uteslutande av någon med engelska som modersmål.

Tysk-engelsk branschterminologi

Vi har expertis inom olika ämnesområden och översättaren har alltid erfarenhet och utbildning i förhållande till uppdragets karaktär.

Vi hanterar, bearbetar och anpassar olika typer av texter från tyska till engelska inom: medicin, ekonomi, teknik, turism och marknadsföring för att nämna några ämnesområden.

Vi kan även hjälpa till med juridiska översättningar och texter som kräver apostille och juridisk giltighet utomlands. Eftersom våra frilansande engelska översättare även arbetar på kvällar och helger, kan vi garantera en kort leveranstid.

Offerterbjudande

Begär en offert för en tysk-engelsk översättning via formuläret eller genom att mejla textfilerna till oss. Ange önskat leveransdatum och vilken engelsk språkvariant som är målspråket för översättningen: brittisk, amerikansk eller annan.

Vi granskar textmaterialet och återkommer med ett offerterbjudande så fort som möjligt. Vi garanterar konkurrenskraftiga priser, högsta tänkbara kvalitet och snabba leveranser.

Kontakta oss

Om ni känner er osäkra på någonting kan ni ringa 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om oss och hur vi kan hjälpa dig/er på bästa sätt. Varmt välkomna att kontakta oss redan idag för en snabb och prisvärd offert!

2016-05-19T11:26:52.8176781Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.