Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Turkiska flaggan

Vi erbjuder professionella översättningar till och från turkiska av högsta kvalitet.

Översätt svenska till turkiska eller turkiska till svenska

Turkiska är officiellt språk i Turkiet och på Cypern där turkcyprioterna finns. Närmare sjuttio miljoner har turkiska som sitt modersmål. Språkminoriteter finns även i andra delar av världen men speciellt i Västeuropa.

Tyskland är ett land dit många turkar emigrerat. Så pass många att det märks tydligt i Tysklands röster på de turkiska bidragen till Eurovision Song Contest.

Språket i Turkiet kallas ibland för Turkiet-turkiska. Detta för att inte förväxlas med andra språkvarianter.

Turkiska översättare i Turkiet

Framgången fortsätter för vår översättningsbyrå på den internationella marknaden. Orsakerna är många och några av de är:

Läs mer om turkiska affärsområden och affärskultur här: Att göra affärer i Turkiet. Hos oss får ni kvalitetsöversättningar till konkurrenskraftiga priser. Vi har ekonomiska, juridiska och tekniska översättare.

Vi översätter era texter till turkiska

Våran kundkrets omfattar såväl enskilda individer som större börsnoterade företag. Pressmeddelande, CV, juridiska dokument – vi översätter alla era texter till eller från turkiska.

Förmånligt offerterbjudande

Begär en offert via formuläret eller maila era texter till oss. Vi gör en utvärdering av dokumenten och återkommer med ett förmånligt erbjudande som ni får ta ställning till.

Hjärtligt välkomna att höra av er på telefonnummer 08-58 09 78 77 om vill fråga om något.

2020-01-23T10:48:03.2169924Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.